Komparto bij u thuis.

Team Komparto staat klaar om uw feest, event of gezellig etentje thuis of op locatie te verzorgen.
Een formule is mogelijk vanaf 4 tot ... personen. Wij werken op maat van onze klanten. Alles is mogelijk.

Wenst u graag meer informatie over Komparto bij u thuis?
Aarzel dan niet om een vrijblijvend voorstel op te vragen via info@komparto.be of vul het formulier in onderaan de pagina.

Komparto Catering | TableFever
Komparto Catering | TableFever
Komparto Catering | TableFever

Wat kan je verwachten?

Multifunctionele Culinaire Expertise

Naast het aanbieden van een fantastische ervaring in ons restaurant, blinken we uit in het verzorgen van externe culinaire diensten. We bieden een 'kok aan huis'-service voor intieme diners en verzorgen catering voor evenementen, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de Ofyr en de Green Egg voor een unieke kookbeleving.

Persoonlijke en Op Maat Gemaakte Service

Onze 'kok aan huis'-service biedt een persoonlijke ervaring, waarbij de chef-kok gerechten bereidt in uw keuken. Deze service is perfect voor speciale gelegenheden, waarbij we de unieke sfeer en kwaliteit van ons eten direct naar de klant brengen. Voor grotere evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of festivals, leveren we catering van topniveau. Met de Ofyr en/of de Green Egg creëren we een extra beleving, terwijl we heerlijke, hoogwaardige gerechten serveren.

Verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten

Voor zowel in het restaurant als bij u thuis. Dit zorgt voor een authentieke smaakervaring die aansluit bij de filosofie van Komparto. We passen onze menu's aan naar elke gelegenheid, altijd op maat naar uw wensen.

Ons team van gepassioneerde professionals staat garant voor uitstekende klantbeoordelingen en een sterke reputatie. We creëren een vriendelijke, gastvrije sfeer in zowel Komparto als op locatie. Door onze veelzijdigheid en focus op kwaliteit hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel lokale inwoners als bezoekers van Gent, vooral vanwege onze persoonlijke benadering van foodsharing en catering.